Inloggen

Trots op onze videomakers

We weten dat videomakers als jij heel veel werk en toewijding stoppen in hun kanalen en laten dat ook zoveel mogelijk zien. Je krijgt ondersteuning en aanmoediging via voordelen en mogelijkheden die zijn aangepast aan het specifieke niveau van je kanaal. Ontdek alle mogelijkheden en kwalificaties in het gedeelte over voordeelniveaus.

Voordeelniveaus bekijken

Je award ontvangen

Zodra je kanaal in aanmerking komt, ontvang je een melding om de award in ontvangst te nemen. Je hoeft alleen maar in te loggen bij de Inwisselingsportal voor awards en je informatie in te voeren. Nadat we je info hebben ontvangen, kun je je award binnen 6-10 weken verwachten.

Mijn award ontvangen

Wij houden het eerlijk

Creator Awards worden naar eigen goeddunken van YouTube toegekend. We belonen alleen videomakers die zich aan de regels hebben gehouden. Elk kanaal wordt beoordeeld voordat een award wordt toegekend. Zo houden we het speelveld eerlijk. We belonen videomakers die aan bepaalde criteria voldoen. Ze moeten onder andere een account met een goede reputatie hebben, zonder waarschuwingen vanwege auteursrechtklachten, schendingen van de communityrichtlijnen of een kunstmatig verhoogd aantal abonnees.

Meer informatie over de vereisten