Nu inschrijven

Je kanaal naar een hoger niveau tillen

YouTube NextUp heeft honderden videomakers geholpen, waaronder enkelen die nu de meest succesvolle sterren zijn, zoals Marcus Butler, MegwinTV, AsapSCIENCE, Laura Vitale en meer.

Nu toepassen
NextUp-prijzen

Win prijzen die je de boost geven die je zocht.

Vijfdaags Creator Camp

Het Creator Camp is een vijfdaagse stoomcursus waarin je samen met andere videomakers kennis opdoet over videoproductie. Met leuke video-opdrachten leer je de kneepjes van het vak: hoe zet je een goed kanaal op, hoe gebruik je professionele apparatuur, en nog veel meer. En je kunt de hele week netwerken met andere videomakers.

Voucher voor productiemiddelen

Zodra je klaar bent met leren, is het tijd om iets te gaan maken. Deelnemers aan een Creator Camp krijgen na afloop een voucher voor nieuwe productiemiddelen ter waarde van $ 2000 (of het equivalent in de lokale valuta), die kan worden besteed bij een door YouTube geselecteerde leverancier.

Persoonlijk kanaaladvies

YouTube NextUp-winnaars kunnen bovendien gebruikmaken van voordelen die normaal gesproken zijn voorbehouden aan videomakers van niveau Zilver of hoger. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijk advies van een speciale kanaalcoach, uitnodigingen voor exclusieve evenementen en feesten, en de kans om samen te werken met YouTube-partners en deelnemers aan eerdere NextUp-wedstrijden.

Deelname

Aanmelden is makkelijk. Als je denkt dat je in aanmerking komt, hoef je alleen een paar korte vragen te beantwoorden om ons te laten weten waar je kanaal om draait. Dat is alles! Weet je niet zeker of je in aanmerking komt? Bekijk dan onze checklist.

Je kunt je momenteel voor de volgende Camps aanmelden:

April 2019
April 2019
Speciale editie
#YouTubeBlack