Google Preferred Lineups

Jouw beste doelgroep.
Hun favoriete content.

Good Mythical Morning

met Rhett & Link,

14 miljoen abonnees

Publiek

Maak contact met een uniek en betrokken publiek

25%

meer bereik dan kabelnetwerken

Bereik nieuwe markten

YouTube wordt door meer dan een miljard mensen gebruikt. Dat is bijna een derde van alle internetgebruikers. En nu steeds meer jonge mensen niet meer op de klassieke manier tv-kijken, bereik je deze groep alleen nog maar online.

Bron: Onderzoek van Nielsen in opdracht van Google naar de samensmelting van desktop, mobiel en televisie. Tv-meting van alle afzonderlijke kabelnetwerken in de VS. Bereik onder personen van 18-49 jaar (live plus zeven minuten, kwalificatielimiet van één minuut), alleen televisie, september 2017.

Populaire line-ups

Sluit je aan 
bij de 
grootste hits

YouTube is het platform met de populairste video's ter wereld en biedt een ongeëvenaard bereik. Met Google Preferred Line-ups wordt je merk weergegeven op populaire kanalen met een betrokken publiek.

Contentinstellingen

De juiste content voor jouw merk

Ontdek hoe je met de contentinstellingen van Google Preferred Line-ups de juiste video's voor je merk selecteert.

Slimmere filters voor geschiktere content

Met de voorkeursscore, het continu bijlerende algoritme van Google Preferred, wordt bepaalde content weggefilterd, zoals content voor volwassenen, gevoelige content en video's die niet voldoen aan onze richtlijnen voor content die geschikt is voor adverteerders

Resultaten

Kom sneller verder

Campagnes met Google Preferred Line-ups leiden aantoonbaar tot betere resultaten voor je merk. 96% van deze campagnes heeft geleid tot een significante toename van de advertentieherkenning. De gemiddelde toename voor alle gemeten campagnes was 42%.

42%

Gemiddelde toename van advertentieherkenning

17%

Gemiddelde toename van merkbekendheid

11%

Gemiddelde toename van koopintentie

Bron: Meta-analyse van de merkimpact van Google Preferred, 2017, wereldwijd

Geïnteresseerd?