YouTube Space

In YouTube Spaces komen de creatiefste YouTubers bij elkaar om te leren, te netwerken en te creëren. De Spaces zijn overal ter wereld te vinden en bieden workshops en de modernste productiemiddelen: alles om je grootste ideeën tot leven te wekken. Selecteer hieronder een locatie voor meer informatie.

  • Berlijn

  • Dubai

  • Londen

  • Los Angeles

  • Mumbai

  • New York

  • Parijs

  • Rio

  • Tokio

  • Toronto

Om de creativiteit van een van de grootste community's van videomakers in Europa verder te stimuleren, heeft YouTube in samenwerking met MET Film School een YouTube Space gevestigd in Berlijn.

Naar YouTube Space Berlijn

De YouTube Space in Dubai Studio City is de eerste hub in de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika waar videomakers content kunnen produceren, nieuwe kennis kunnen opdoen en kunnen samenwerken met andere leden van de creatieve YouTube-community.

Naar YouTube Space Dubai

De YouTube Space in Londen was onze eerste Space. Hier vind je montagekamers, drie geluidsdichte studio's en de eerste Creator Store ter wereld, waar YouTubers hun merchandising aan fans kunnen verkopen.

Naar YouTube Space Londen

Het vlaggenschip onder de YouTube Spaces biedt videomakers de gelegenheid content te creëren, nieuwe vaardigheden op te doen en samen te werken met anderen uit de creatieve YouTube-community.

Naar YouTube Space Los Angeles

YouTube heeft de handen ineengeslagen met Whistling Woods International, gevestigd in de heuvels van de filmstad Mumbai, om productiemiddelen te bieden aan de groeiende community van videomakers in India.

Naar YouTube Space Mumbai

YouTube Space New York, in de wijk Chelsea op Manhattan, is een plek waar videomakers en adverteerders workshops en evenementen kunnen bijwonen en productiefaciliteiten kunnen gebruiken.

Naar YouTube Space New York

We vernieuwen onze Space in hartje Parijs. Je kunt tijdelijk terecht in het gebouw van de Société des Auteurs et Compositeurs Dramatiques.

Naar YouTube Space Parijs

Ook in Rio de Janeiro bevindt zich nu een YouTube Space, een plek waar je kunt leren, netwerken en creëren. Je vindt onze Spaces in verschillende steden over de hele wereld. Hier kunnen videomakers elkaar ontmoeten en hun meest ambitieuze ideeën tot leven brengen.

Naar YouTube Space Rio de Janeiro

De YouTube Space Tokio in Roppongi Hills biedt Aziatische YouTube-videomakers de mogelijkheid content te maken, workshops bij te wonen en samen te werken met andere kanalen.

Naar YouTube Space Tokio

Canadese videomakers kunnen in Toronto terecht in de YouTube Space op George Brown College, een gerenommeerde film- en designacademie. In deze YouTube Space worden gratis workshops en programmeerlessen aangeboden, zodat videomakers hun kanaal verder kunnen uitbouwen.

Naar YouTube Space Toronto